返回列表 發帖

商店加商品圖片教學

商店加商品圖片教學

先按商品管理

按新增商品

未有支付方式的要先增加

選擇安裝你的方式

寫好簡介後提文
收藏 分享

再來未有配送的要先設定

新增一個方式吧

填表,選擇你的交貸地區

正式增加你的商品

為商品加圖

完成了

我禁入第二步戈到..佢成戈網頁白晒..冇反應wo..

我禁入第二步戈到..佢成戈網頁白晒..冇反應wo..
awesome_girl 發表於 2009-5-14 15:05

你用的是什麼瀏覽器??
版本是??
等我試下
因為我是自己一步步整圖片的..
即係我自己部機試過冇問題,,,

白曬可能同瀏覽器版本有關

你好:我係新開店的(日韓之店)我整到支付方式既時候,佢就話<沒有可用的支付方式,請聯系管理員解決此問題>咁點整吖.麻煩你帮我解决啦!!!整咗好耐都唔得 !!!唔該晒!!萬分感激!!!thx!thx!thx!

你好:我係新開店的(日韓之店)我整到支付方式既時候,佢就話咁點整吖.麻煩你帮我解决啦!!!整咗好耐都唔得 !!!唔該晒!!萬分感激!!!thx!thx!thx!
yanyan1224 發表於 2009-5-23 23:54

對不起,根本就係我搞錯左.....
我上次更新資料唔知道要再加上去,,,,

現在已經整番了,,,

對你帶來不便了...抱歉!

(私人提示,,你如果可以的話把商店圖"LOGO"上傳啦,有圖我會加入推薦商店)

6# admin
thx!!!

6# admin
我同埋想問下我依家好似己經上傳咗logo啦,唔知係咪呢??仲有要麻煩問多你一件事,我寫咗地址上去,可唔可以删除?邊度??thx!!

6# admin
我同埋想問下我依家好似己經上傳咗logo啦,唔知係咪呢??仲有要麻煩問多你一件事,我寫咗地址上去,可唔可以删除?邊度??thx!!
yanyan1224 發表於 2009-5-24 03:45

冇錯 你已經加左logo
如果想改店舖資料(包括地址,)可以係店舖官理入面找"店舖設置"

[url=http://bbs.bestfd.com/redirect.php?goto
=fin
dpost&pid=23931&ptid=3208]9#[/url] admin [/
thx!!!!