返回列表 發帖

申請美女貼圖區 and 成人貼圖區

申請美女貼圖區 and 成人貼圖區

我想貼靚女同裸女呀
得唔得呀

兩個唔同既區黎架喎 
收藏 分享

原帖由 金魚妹妹 於 2008-11-4 00:29 發表
我想貼靚女同裸女呀
得唔得呀

兩個唔同既區黎架喎 

係我未搵到點整個入區前警告的命令,
是不可以開成人區
你地d遊客,唔可以注冊下咩,個個都只睇不發貼,,

裸女區泡湯了....
i'm yy少? no i'my大爺 kaka~~

原帖由 y大爺來了 於 2008-11-4 00:45 發表
裸女區泡湯了....   

仲有,,要知道點樣可以唔係首頁3格出現18區圖,,
如果整曬出黎就不得了,.,

原帖由 xweb 於 2008-11-4 00:57 發表

仲有,,要知道點樣可以唔係首頁3格出現18區圖,,
如果整曬出黎就不得了,.,
5使說我聽,我只看不post的.....

是不可以開成人區

d港網都係整個頁面叫d人below 18自己走
咁得唔得呀

原帖由 金魚妹妹 於 2008-11-4 03:10 發表
是不可以開成人區

d港網都係整個頁面叫d人below 18自己走
咁得唔得呀

得,,問題係點整

哈哈哈..成人區......................

18禁區~~正啊~~打倒老蘭

原帖由 馬仔餅 於 2008-11-4 19:34 發表
18禁區~~正啊~~打倒老蘭

原帖由 lovebcbm 於 2008-11-11 17:44 發表
火光一闪,一缕青烟袅袅升起,在眼前绽放开来,那是一种迷幻的感觉。
坐在一个人的家里,一屋子的寂寞包围着我,我无法抵抗,于是,我想起了孤单。孤单是忧郁的文字,也是寂寞产生的味道。朦胧地看着那杯热茶,杯子里的热气在 ...
↑又泥搞串???

原帖由 金魚妹妹 於 2008-11-4 00:29 發表
我想貼靚女同裸女呀
得唔得呀

兩個唔同既區黎架喎 

您自貼?

定係........
Let's rock, babe.

原帖由 lovebcbm 於 2008-11-11 17:44 發表
火光一闪,一缕青烟袅袅升起,在眼前绽放开来,那是一种迷幻的感觉。
坐在一个人的家里,一屋子的寂寞包围着我,我无法抵抗,于是,我想起了孤单。孤单是忧郁的文字,也是寂寞产生的味道。朦胧地看着那杯热茶,杯子里的热气在 ...

去錯區, 朋友.
Let's rock, babe.

攪GAP 第2度LA~~~~

我已經想好左.,..
我直接新建多一個論壇...
用戶一樣...
只係版塊獨立...
入面只有成人區
就係甘...

請各位幫忙,,想一想 網名^^

xxxx.xwebest.com <===前面xxxx 用咩代表 18禁論壇入口

18.xwebest.com???