返回列表 發帖

[~轉貼~] (香港歷史圖片)

[~轉貼~] (香港歷史圖片)

百年香江 (香港歷史圖片)

收藏 分享
╭❤╯緣  。◕‿◕。 ╭❤╯

明晚再繼續post(香港歷史圖片)

我都整左一晚 研究個論壇 =.=

明晚再黎過好了...

原帖由 緣^_~ 於 3-6-2008 04:46 發表 明晚再繼續post(香港歷史圖片)

原本答應6月4日再繼續post(香港歷史圖片)......因自己太過忙了(是忙玩)..哈哈!
今晚post啦...kaka

原帖由 緣^_~ 於 2008-6-8 05:30 發表   原本答應6月4日再繼續post(香港歷史圖片)......因自己太過忙了(是忙玩)..哈哈!今晚post啦...kaka

我都忙^^

買左個micorsoft無線keyboard+mouse

發覺設定上要花d功夫先用到..

正在研究當中..(因為澳門街賣電腦d人太流,解決唔到我問題)

氣死人

原帖由 xweb 於 10-6-2008 04:53 發表 我都忙^^ 買左個micorsoft無線keyboard+mouse 發覺設定上要花d功夫先用到.. 正在研究當中..(因為澳門街賣電腦d人太流,解決唔到我問題) 氣死人

你想解決咩問題呀...講來聽聽......

原帖由 緣^_~ 於 2008-6-11 04:30 發表   你想解決咩問題呀...講來聽聽......

問題已經得到本人解決,,(花左唔小時間)

個無線鍵盤玩真三國無雙online 會有延誤同 按鍵不寧,,仲會自動按鍵..

不過而家解決左了^^証明左鍵盤沒問題的..是game 同電腦要set 某d野.

我最唔開心係買左野而個電腦公司竟然完成唔知道點解會有某d問題,,只係直接叫我拎比佢換...搞錯...

[url=http://bbs.bestfd.com/redirect.php?goto=findpost&pid=3
46&ptid=125]7#[/url] xweb
你地d遊客,唔可以注冊下咩,個個都只睇不發貼,,